Mobila bucatarie cu insula

Industria designului interior vine cu noutati ingenioase odata cu trecerea timpului. Cu un design atractiv si practic, bucataria se transforma in mai mult decat intr-un loc de gatit sau de luat masa.

Atunci cand ai o zona de lucru extinsa, trebuie sa te gandesti foarte bine cum poti eficientiza fiecare cm si fiecare colt al bucatariei. Un set de mobila de bucatarie cu insula reprezinta solutia pentru orice spatiu de gatit de dimensiuni mari, datorita modului in care corpurile sunt proiectate astfel incat procesul de gatit sa se desfasoare lin, fara probleme.

Ca un centru de creativitate, convivialitate si utilitate, aceste modele bucatarii cu insula au revolutionat felul in care percepeam si foloseam spatiul de gatit, fiind o optiune contemporana de amenajare interioara. Conceptul de bucatarie tip insula este ideal pentru casele cu zone de tip open space.

bucataria york stoneart riva touch lux nordic

Mobila bucatarie cu insula – Optimizeaza spatiul de lucru

Principalul avantaj al acestui tip de dispunere este modul in care insula pe mijloc optimizeaza spatiul de lucru. Caracterizat printr-o paradigma distincta de design, setul de mobila bucatarie cu insula la comanda transcende cadrul traditional, oferind un mediu prietenos si functional in care gatitul devine o adevarata experienta placuta.

Insulele sunt corpuri de mobilier care servesc drept elemente centrale in design, care pot fi folosite in mai multe privinte: fie ca blat de lucru, fie ca spatiu de depozitare pentru vase sau electrocasnice, fie ca loc de luat masa. Punctul de focus atat din punct de vedere practic, cat si estetic, il reprezinta insula bucatariei.

Mobilierul de bucatarie cu insula te poate ajuta sa te organizezi mai usor, influenteaza socializarea in timpul procesului de gatit si bineinteles eficientizarea acestuia. Vei vedea cat de usor se vor finaliza preparatele delicioase si vei observa faptul ca vei incepe sa petreci mai putin timp in bucatarie pregatindu-le.

Idei si sfaturi de design pentru bucatarii cu insula

Exista diverse optiuni de design pentru bucatariile cu insula, atat in stil clasic, cat si in stil modern. Materialele utilizate pentru a proiecta fronturile, MDF sau PAL, pot construi cu usurinta o estetica placuta si primitoare. In functie de culori si de detaliile care contureaza designul, ai o paleta diversificata de optiuni stilistice.

In general, pentru a duce nivelul de eficienta la cote maxime, este recomandat ca pe langa insula propriu-zisa, care poate integra fie chiuveta si blatul de lucru, fie plita cu hota si cu electrocasnice incorporabile, sa folosim in design si niste corpuri suspendate care sa ne ajute sa cream mai mult spatiu de depozitare.

Pentru a crea un design modern sau industrial ai nevoie de fronturi fara manere, din lemn sau structuri metalice, cu aspect mat, iar culorile alese trebuie sa fie in nuante neutre sau inchise. Poti alege utilizarea unor nuante precum negru sau bleumarin in functie de cantitatea de lumina pe care o primesti in bucatarie. Si ca tot veni vorba de acest lucru, designurile moderne se folosesc de corpuri de iluminare LED pe care le integreaza chiar si in piesele de mobilier.

In schimb, pentru a crea un design vintage, ai nevoie de fronturi cu manere, in nuante deschise, cu aspect lucios. Te poti folosi de elementele decorative si de artificiile stilistice ale lemnului pentru a crea un spatiu atemporal si debordant.

Vino in Showroom si exploreaza beneficiile unui set mobila bucatarie cu insula Kuechentreff!

Pentru a afla toate detaliile legate de mobila bucatarie cu insula: pret, montaj si beneficiile unei bucatarii la comanda, vino in Showroom. Kuechentreff este specializat in proiectarea bucatariilor de tip insula de mai bine de 25 de ani si te poate ajuta sa dai contur proiectului tau de amenajare al bucatariei in functie de nevoile tale.