Despre noi

KüchenTreff realizează soluții de bucătării pentru clienți cu aspirații înalte. Experții noștri concep bucătării personalizate care corespund imaginației dumneavoastră. Ne orientăm în funcție de dorinţele dumneavoastră!

Împreună ne dăm silința ca bucătăria de vis să vi se potrivească dumneavoastră precum și stilului dumneavoastră de viață. Design modern, tehnică inovatoare, soluții creative și calitate germană ridicată (Made in Germany).

Suntem încântați să vă cunoaștem!

Profitaţi de avantajele unei mărci puternice!

Cu KüchenTreff sunteți liber și independent.

Rețeaua KüchenTreff se consideră un partener a comercianților de mobilă de bucătărie și are pentru noii întreprinzători același motto ca și pentru membrii deja existenți: Fiecare poate, nimeni nu este obligat!

Reușiți împreună cu KüchenTreff!

Deveniți acum comerciant

Atunci când activați independent ca și comerciant de bucătării, o problemă principală care apare este ce nume veți alege pentru firma dumneavoastră pentru a fi văzuți cât mai bine pe piață: Alegeți numele propriu, creați un nou nume de marketing sau utilizați o marcă deja existentă?

Rețeaua KüchenTreff se consideră un partener a comercianților de mobilă de bucătărie și are pentru noii întreprinzători același motto ca și pentru membrii deja existenți: Fiecare poate, nimeni nu este obligat!

Aceasta înseamnă că vă puteți desfășura activitatea sub nume propriu sau puteți profita de avantajele mărcii KüchenTreff. Astfel, beneficiați de puterea de negociere și achiziție a rețelei KüchenTreff care este formată din peste 400 showroom-uri în Europa dar în același timp vă păstrați libertatea activității dumneavoastră fără un sistem rigid de franciză și fără taxe de franciză. KüchenTreff vă oferă puterea unei mărci de succes în domeniul comerțului cu mobilă de bucătărie păstrându-vă, în același timp, individualitatea. Noi suntem de părere că: Fiecare poate, nimeni, însă, nu este obligat să urmeze propunerile venite din partea centralei rețelei. Pentru noi sunteți un întreprinzător cu individualitate și libertate de mișcare. Prin aceasta ne deosebim clar de celelalte mărci sau sisteme!

Relație de parteneriat pentru viitor!

Ce oferă KüchenTreff?

Pentru un început de succes ca independent în vânzarea mobilei de bucătărie, trebuie să faceți față mai multor provocări care vă stau în cale până la inaugurarea showroom-ului.

Noi, precum și partenerii noștri vă sprijinim înainte dar și după începerea activității în domeniul mobilei de bucătărie.

Alegerea locației și analiză de piață
Amenajarea expoziției din showroom
Prezența pe piață și promovarea mărcii
Susținerea noilor angajați
Planificarea IT

Consiliere pentru noile deschideri
Comparații de piață și analiză de potențial
Planificarea promovării și realizarea de prospecte

Start în activitatea independentă și de finanțare?

Cu siguranță există mai multe întrebări ce apar în drumul spre o activitate independent reușită în domeniul mobilei de bucătărie. Contactați pe domnul director general Siegmund Herrlein. Cu placere va raspunde la toate întrebările dumneavoastră și dacă aveți ocazia vă invităm să veniți să ne cunoașteți la sediul nostru din București.