Mobilier baie la comanda

Baia reprezinta locul in care ne revitalizam si ne ocupam de ingrijirea personala pentru a putea duce la indeplinire sarcinile cotidiene cu brio. Din punct de vedere stilistic, au aparut in ultima perioada diverse solutii pentru a putea integra toate piesele de mobilier si accesoriile de care are nevoie orice baie chiar si in spatiile compacte: corpuri de depozitare, instalatii sanitare, sisteme de iluminare LED, oglinzi baie cu polita si altele. 

De-a lungul timpului, am avut numeroase proiecte de amenajare interioara cu piese de mobilier pentru baie care intalnesc calitatea germana autentica, tocmai de aceea avem in portofoliu o gama variata de propuneri de design pentru categoria mobilier baie, cu accent pe estetica si functionalitate. 

model mobilier baie   mobila pentru baie   mobilier baie alb

Mobilier baie la comanda – Oportunitati stilistice si cromatice

 Fie ca iti doresti un mobilier baie alb, fie ca preferi un mobilier baie negru sau eventual un set mobilier baie gri antracit care sa ramana intr-o zona neutra si sa iti ofere mai multe oportunitati de amenajare, Kuechentreff iti pune la dispozitie o gama variata de piese mobilier de baie in functie de preferintele tale cromatice. 

De cele mai multe ori conteaza si modul in care vrei sa accesorizezi baia. Daca iti doresti un set de mobilier baie rustic, cu fronturi cu manere si blat de baie din marmura, atunci tonurile bej sau o paleta de nuante alb lucios vor fi alegerele ideale. Poti utiliza tonuri calde si in cazul unui mobilier baie retro. 

Pentru a crea mai mult spatiu, trebuie sa cauti solutii care sa economiseasca si care sa eficientizeze fiecare centimetru. Poti opta pentru un set mobilier baie suspendat, cu piese care pot fi amplasate pe vertical si lavoare compacte, astfel incat sa obtii un design aerisit si sa lasi pardoseala libera. 

O alta varianta ar fi sa alegi dulapuri suspendate si mobilier baie cu lavoar dublu. Acestea sunt solutii de depozitare multifunctionale, care vor integra inteligent mai multe aplicatii astfel incat sa economiseasca spatiu. Poti opta pentru accesorii care sa iti tina obiectele personale la indemana si poti alege sertare in spatele oglinzii pentru a depozita discret anumite obiecte . 

Avantajele unui set mobilier de baie la comanda

De cele mai multe ori, optiunile expuse online nu sunt in concordanta 100% cu nevoile utilizatorului. Mobilierul de baie poate fi comandat, astfel incat sa indeplineasca cu exactitate cerintele clientului. Daca iti doresti un set mobilier baie mica si nu gasesti dimensiunile potrivite, atunci poti efectua aceasta cerere pentru a nu intampina probleme de spatiu.

Daca vrei ca baia ta sa arate intr-un fel unic sau neconventional, ai posibilitatea sa soliciti acest lucru. Multe persoane sunt interesate sa achizitioneze seturi mobilier baie vintage, formate din corpuri din PAL sau MDF care sa confere acea ambianta rafinata. Din punct de vedere estetic, ai mai multe optiuni pentru a crea setul de mobilier ideal. 

In general, materialele utilizate in cadrul unui ansamblu de mobilier pentru baie sunt durabile, pastrand eleganta baii intacta pe o perioada mai lunga de timp. Fiecare corp, incepand cu lavoarul si terminand cu oglinda baie, este ales cu grija, astfel incat clientul sa fie multumit de finisaj. 

Alege mobilier baie la comanda calitativ marca Kuechentreff!

Chiar daca esti adeptul unui stil modern caracterizat de seturile de mobilier suspendat, chiar daca ti-ar placea sa ai un mobilier baie cu picioare lucios pentru a contura un stil clasic, Kuechentreff are solutii pentru tine. Avem 25 de ani experienta in furnizare si montaj mobila baie si suntem aici sa te ajutam cu cele mai bune sfaturi care sa se impleteasca cu viziunea si nevoile tale. In alegerea mobilierului potrivit, opteaza pentru un set complet la comanda iar rezultatul iti va depasi asteptarile cu siguranta! 

Mobilierul de baie trebuie sa corespunda atat cerintelor de functionalitate cat si de design. Te asteptam in Showroom unde punem la dispozitie o gama variata de mobilier baie. Exploreaza modelele de mobilier baie disponibile pentru mai multa inspiratie si alege modelul ideal de mobilier pentru baia ta!