Referințe

Bucătăria Lux

Despre proiect:

Open space ul poate prezenta un avantaj atat pentru persoanele pasionate de arta culinara cat si pentru cei care se alatura doar cu prezenta. Un spatiu inteligent organizat ofera ergonomia necesara utilizarii cat mai eficiente pastrand o intr-o nota elegant si moderna.
S-a creat o imagine de ansamblu de lux, indrazneata, prin folosirea unei cromatici inchise.
Bucataria este scaldata de multa lumina naturala, suplimentata intr-un mod creativ cu o lumina artificiala calda, obtinuta din mai multe surse de iluminat, foarte bine alese.

Nu degeaba se spune ca bucataria este sufletul casei, unde membrii familiei se strang laolalta. Bucataria Lux, a fost creata pentru a ocupa spatiul central al casei. Un statement al acestui loc. Am avut la dispozitie un spatiu deschis, extrem de ofertant, brazdat generos de lumina si caldura naturala a soarelui. Aceasta bucatarie imbina cu succes utilul cu placutul. Fiecare coltisor a fost fructificat la maxim prin introducerea mai multor sisteme inteligente de depozitare astfel incat sa ofere usurinta in utilizare. Luciul delicat al fronturilor din MDF Slate gray high gloss, este in armonie perfecta cu matul lemnului Havana si profilul metalic Line N. Tusa finala este data de lumina delicata ambientala amplasata sub linia blatului.

 Recenzie client: ,,Multumim echipei Kuechentreff–Expert in bucatarii. Ne-ati transformat visul in realitate.Emoji

Realizat de: