Referințe

Bucătăria Easy Touch

Despre proiect:

Front: Easytouch

Culoare: graphite black

Maner: Line N – black

Blat: 355 Ferro Bronze

Montaj realizat în Cluj-Napoca

Despre proiect: Locul unde se nasc cele mai frumoase momente în familie este bucătăria. De aceea ne-am gândit la toate detaliile estetice și functionale atunci când am creat Bucătăria Easy Touch.

Am ascultat nevoile și dorințele clienților și am adăugat elemente funcționale care să transforme gătitul într-o joacă. Ingredientele importante sunt la îndemână, datorită coloanei de depozitare tip farmacie, amplasată special lângă frigider. Spațiul din colț este mereu ușor de accesat cu ajutorul sistemului Le Mans, cu două brațe complet extractibile.

În partea de jos, avem peste tot sertare echipate cu diverse tăvi pentru tacâmuri și accesorii, iar luminile integrate pe lângă utilitatea remarcabilă, aduc și un farmec aparte. În completarea bucătăriei, am prevazut și backsplash-ul din sticlă neagră Masterflow, combinat cu placarea Bronze din zona hotei.

Insula completează designul modern, dar are și importantul rol de a aduce familia împreună chiar și în timpul preparării celor mai delicioase mese.

Realizat de: