Referințe

Bucătăria Aqua Touch

Despre proiect:

Front: Touch

Culoare: Aqua

Maner: Gola white

Blat: compozit quartz si 126 Oak Montreal

Montaj realizat in Cluj – Napoca

Despre proiect: Un proiect de anvergură, care cuprinde atât bucătăria generoasă, cât și living-ul open-space. Paleta de culori pastel este completată de accentele negre ale profilelor de metal și de electrocasnice, toate fiind puse la dispoziție de Nelo New Interiors.

Corpurile suspendate din bucătărie sunt prevăzute cu bandă led, care aprinse, odată cu lăsarea serii, creează o atmosferă cozy.

Bucătăria este complet echipată cu electrocasnice, fiind încorporate chiar și frigiderul, frigiderul de vinuri, congelatorul și mașina de spălat vase.
Corpul pentru chiuvetă este prevăzut cu sertare și separator; sertarul are deschidere cu senzor, astfel că la trecerea piciorului pe sub senzorul luminos albastru, se deschide automat.

Blatul și placarea de pe perete sunt din Quartz, oferind bucătăriei un aer elegant.

Pentru ca întreg spațiul să fie un tot unitar, s-a optat pentru mobiliarea living-ului în același stil și culori precum bucătăria. În spatele picioarelor metalice ale rafturilor a fost integrată bandă de tip led, care, pe timp de seară, creează o lumină difuză în întreaga încăpere.

Realizat de: