Living Aqua Touch 2

Kuechentreff_Touch Aqua

Îmbinarea ideală între fronturile supermate Aqua Touch și placarea modern Black Concrete rep. Acest proiect este situat exact la intrarea principală în apartament, ieșind astfel în evidență încă de la primii pași pe care oaspetele îi face în interiorul spațiului mobilat.

Bucătăria Sylt Ivory Matt

Kuechentreff_Sylt Ivory Matt

Proiect realizat pe 2 pereți aflați în poziție opusă (vis-a-vis) unul față de celalalt. La acest proiect se remarcă Blatul de 70 cm, antistropul în culoarea blatului – sanremo, corpurile suspendate cu deschiderea în sus folosind sistemul Bloom Aventos, mascarea centralei de gaz și execuția corpului suspendat pentru corpul de microunde, realizate din placari ivory.

Bucătăria Riva SanRemo 2

Kuechentreff_riva Sanremo

Front și blat integral Sanremo Oak Rep. Proiect complex datorită stâlpului camerei situat exact în mijloc. Mobilier bucătărie fără mânere – profil LineN negru, corpuri suspendate mixte atât cu deschidere batantă cât și cu deschidere în sus cu sistem bloom Aventos.

Bucătăria Riva SanRemo

Kuechentreff_Riva Sanremo

Mobilier situat pe 2 pereți în forma literei „L” ocupând perfect spațiul de bucătărie dorit de client, oferindu-i acestuia mult spațiu de depozitare dar și elemente de tip serat sau joly. Mobilierul este realizat utilizând tehnologia handless LineN profil Aluminiu. Corpurile suspendate sunt cu deschidere, uși batante atât cu front plin cât și cu vitrină […]

Bucătăria Riva Sandemo

Kuechentreff_Riva Sandemo

Blat de lucru: BlackBucătărie liniară minimalistă în stil modern – cean style fără mânere – profil LineN Negru, blat negru, vitrină sticlă neagră.

Bucătăria Riva Concrete Sand

Kuechentreff_Riva Concrete sand

Mobilier modern în forma literei „L” ce oferă generoase spații de depozitare dar care se și pliază în mod perfect după arhitectura provocativă a spațiului. Deschiderea corpurilor suspendate este batantă, iar proiectul încorporează ideal electrocasnice mici și mari.

Living Aqua Touch

Kuechentreff_Livingroom Aquatouch

Proiect realizat pe spațiul disponibil al apartamentului astfel încât să fie un excelent suport pentru un LED TV cu talpă dar în același timp să ofere un spațiu de depozitare generos cu corpuri suspendate cu sertar. Proiectul mai include de asemenea un modul corp suspendat cu 3 compartimente ideal pentru depozitarea diferitelor articole de cameră.

Bucătăria Fashion White Supermatt

Kuechentreff_Fashion White supermat

O excelentă îmbinare practică a unui open-space perfect utilat cu corpuri cu deschidere tip usă-franța, extra-blat grosime 10cm și extensie blat masă. Blat de lucru: Havanna Oak Rep. Fronturi Handless LineN White

Living Laser AlpineWhite

Kuechentreff_Laser AlpineWhite

Clientul și-a dorit o completare a mobilierului unei bucătării cu blat Havana Oak rep. S-a realizat astfel un proiect mobilier de living în stil modern dar care să includă un corp vitrină situat peste un corp deschis, iar la bază regăsindu-se corpuri suspendate cu sertar între care s-a amplasat corp modular, ideal pentru amplasarea și […]