Cum sa devii membru

Profitaţi de avantajele unei mărci puternice

Cu KüchenTreff sunteți liber și independent.

Reușiți împreună cu KüchenTreff

Atunci când activați independent ca și comerciant de bucătătii, o problemă principală care apare este ce nume veți alege pentru firma dumneavoastră pentru a fi văzuţi cât mai bine pe piaţă: Alegeți numele propriu, creați un nou nume de marketing sau utilizați o marcă deja existentă?

Rețeaua KüchenTreff se consideră un partener a comercianților de mobilă de bucătărie și are pentru noii intreprinzători același motto ca și pentru membrii deja existenți: Fiecare poate, nimeni nu este obligat!

Aceasta înseamnă ca vă puteți desfășura activitatea atât sub nume propriu sau puteți profita de avantajele mărcii KüchenTreff. Astfel, beneficiați de puterea de negociere și achiziție a rețelei KüchenTreff care este formată din peste 350 showroom-uri în Germania și Europa dar în același timp vă păstrați libertatea activității dumeavoastră fără un sistem rigid de franciză și fără taxe de franciză. KüchenTreff vă oferă puterea unei mărci de succes în domeniul comerțului cu mobilă de bucătărie păstrându-vă, în același timp, individualitatea. Noi suntem de părere că: Fiecare poate, nimeni, însă, nu este obligat să urmeze propunerile venite din partea centralei rețelei. Pentru noi sunteți un întreprinzător cu individualitate și libertate de mișcare. Prin aceasta ne deosebim clar de celelalte mărci sau sisteme!

Ce oferă KüchenTreff?

Relație de parteneriat pentru viitor.

Pentru un început de succes ca independent în vânzarea mobilei de bucătărie, trebuie să faceți față mai multor provocări care vă stau în cale până la inaugurarea showroom-ului. Noi, precum și partenerii noştri vă sprijinim înainte dar și după începerea activității în domeniul mobilei de bucătărie.

Alegerea locației și analiză de piață

Amenajarea expoziției din showroom

Prezența pe piață și promovarea mărcii

Susținerea noilor angajați

Planificarea IT

Consiliere pentru noile deschideri

Comparații de piață și analiză de potențial

Planificarea promovării și realizarea de prospecte

Echipa KüchenTreff vă stă mereu la dispoziție. Cu noi sunteți în siguranță: Convingeți-vă de performanțele noastre precum și de atmosfera în spirit de parteneriat care ne caracterizează. Aflați ce înseamnă “acasă la KüchenTreff”.

Start în activitatea independentă și finanțare?

Cu siguranță există mai multe întrebări ce apar în drumul spre o activitate independent reușită în domeniul mobilei de bucătărie. Contactați pe domnul director general Siegmund Herrlein. Cu placere va raspunde la toate întrebările dumneavoastră și dacă aveți ocazia vă invităm să veniți să ne cunoașteți la sediul nostru din București.

Da, vreau să aflu mai mult!

Deveniți acum comerciant

Cum doriți să fiți contactat?*
Când doriţi să fiţi contactat?*
Ce consideraţi a fi important atunci când începeți o activitate antreprenorială?*

* Câmp obligatoriu