Cat costa o mobila de bucatarie la comanda Kuechentreff?

Primim adesea această întrebare în Showroom: cat costa o mobila de bucatarie la comanda? Și, de fiecare dată, răspunsul nostru este același. Proiectele Kuechentreff spun povestea beneficiarului. Amenajarea unei bucătării presupune realizarea mobilierului în funcție de detaliile pe care tu le consideri importante într-un design de mobila bucatarie

În funcție de deschidere și dimensiunile de care dispui, de materialele și corpurile pe care le alegi, costul final va fi diferit pentru tine, față de orice alt proiect realizat pentru un alt beneficiar. Fiindcă aici este frumusețea unui proiect personalizat de mobilier la comandă: este proiectat pentru a ți se potrivi în totalitate.

Cu toate acestea, fiindcă informațiile legate de prețul plătit pentru mobila pe comanda sunt cât se poate de importante pentru tine, ne-am propus să facem o scurtă trecere în revistă a procesului de proiectare. În următoarele rânduri, vom explora în detaliu factorii care influențează costurile unui proiect de mobilă de bucătărie Kuechentreff, astfel încât în momentul în care te decizi să ne treci pragul în Showroom să poți lua cele mai bune decizii pentru bugetul și viziunea ta.

Avantajele unui proiect de mobilier personalizat

cat costa o mobila de bucatarie la comanda personalizata

La Kuechentreff, bucataria este mai mult decât un simplu spațiu de gătit, pe care îl umpli cu mobilier în care depozitezi ustensilele. Vei integra mobilier, corpuri suspendate, rafturi și unități cu sertare pentru un plus de confort, însă dincolo de aceste elemente, prin dispunerea armonioasă a pieselor, bucătăria ta va deveni o investiție valoroasă în confortul și satisfacția zilnică. 

Nimic nu se compară cu sentimentul de a avea fiecare colțișor al bucătăriei perfect integrat și armonios dispus. Nu ești limitat de dimensiuni standard pentru corpurile suspendate sau pentru restul mobilei, așa că poți da frâu liber imaginației și îți poți contura bucătăria ținând cont de gusturile și personalitatea ta.

În bucătărie, nevoile de depozitare nu sunt aceleași pentru toată lumea, iar noi înțelegem perfect acest lucru. Așa că un alt avantaj major oferit de mobilierul executat pe comandă este că vei putea alege spațiile exacte destinate depozitării. Poți planifica fiecare corp, raft și zonă de depozitare în așa fel încât să se potrivească nevoilor tale. Soluțiile noastre inteligente includ organizatoare special concepute pentru tacâmuri, veselă și condimente, asigurând că sertarele tale rămân mereu bine organizate.

Sunt o mulțime de moduri prin care te putem convinge că mobila de bucătărie personalizată întrece cu mult orice avantaj oferit de bucătăria cu elemente predefinite. Dar, cel mai bine ar fi să te convingi singur. Experiența din Showroom îți oferă posibilitatea de a explora în totalitate oferta noastră. 

Detalii care determina cat costa o mobila de bucatarie la comanda

cat costa o mobila de bucatarie la comanda

Așa cum punctam și la începutul articolului, costul total al mobilierului proiectat și executat pe comandă se află în strânsă legătură cu alegerile pe care le faci. În realizarea mobilei ținem cont de solicitări de design, culoarea pe care o alegi, materialul fronturilor și totodată finisajele pentru care optezi.

Totodata, la fel de importante în determinarea costurilor sunt accesoriile și componentele suplimentare. Spre exemplu, alegerea unor mânere și sisteme cu acționare electro-mecanică, de glisare sau rabatare, va crește în consecință și costul final al proiectului. Însă mai multe despre elementele care determină cat costa o mobila de bucatarie la comanda urmează să discutăm în rândurile de mai jos.

Dimensiunea și montajul ales în bucătărie

Atât dimensiunea cât și dispunerea mobilierului au un impact semnificativ asupra costurilor unui proiect final. Fiecare spațiu are propriile sale particularități, iar în cazul unei bucătării cu o deschidere mai amplă, se impune o atenție mai mare planificării pentru a exploata în mod eficient fiecare centimetru disponibil.

Ai posibilitatea să integrezi mai multe corpuri și unități de mobilier, o insulă de bucătărie care să îți ofere continuitate pentru blatul de lucru și soluții inteligente de depozitare cum ar fi un corp extractabil pentru cămară. În schimb, într-un spațiu compact te vei orienta spre soluții care eficientizează fluxul optim de lucru și îți asigură o organizare eficientă.

Inspirație: tipuri de montaj mobila pe comanda Kuechentreff

La Kuechentreff ai șansa de a-ți planifica bucătăria exact așa cum îți dorești, astfel încât să corespundă nevoilor și preferințelor tale. Printr-o dispunere inteligentă a pieselor de mobilier, fiecare centimetru disponibil poate fi valorificat la maximum. 

Mobilier liniar cu dispunere pe un singur perete

mobilier liniar pe un singur perete

Dispunerea mobilierului pe un singur perete optimizează procesul de lucru și facilitează mișcarea rapidă între diferitele zone de activitate. Este o propunere de amenajare în special pentru spațiile compacte, întrucât propune o aliniere perfectă pentru blat, corpuri și unitățile de mobilier.

Mobilier prevăzut cu insulă de bucătărie

mobilier cu insula

Bucătăriile cu insulă reprezintă o soluție ideală pentru spațiile încăpătoare, oferind o mulțime de beneficii practice și estetice. Insula poate fi configurată pentru a integra plita, cuptorul sau chiuveta, pentru un plus de eficiență și funcționalitate.

Mobilier în formă de L, cu dispunere pe colț 

mobilier pe colt

Datorită dispunerii perpendiculare a corpurilor, mobilierul în formă de L asigură un flux de lucru organizat și eficient atât pentru bucătăriile de tip open space, cât și pentru cele închise. Vei putea crea un triunghi de lucru eficient, care să faciliteze mișcarea între cele trei zone principale: de pregătire, gătit și depozitare.

Mobilier în formă de U 

mobilier in forma de u

Această dispunere pe trei dintre pereții bucătăriei este adesea aleasă pentru spațiile în care îți dorești o delimitare clară între zona de gătit și zona de luat masa. Poți alege dintr-o varietate de corpuri și unități pentru a contura spații generoase de depozitare care să îți permită să creezi o bucătărie organizată și ordonată.

Costul este influențat de materiale și finisaje

Materialele alese pentru fronturi, tipul de blat și finisajele reprezintă elemente esențiale în definirea valorii proiectului tău de amenajare interioară. Aceste detalii nu doar că vor adăuga un aspect estetic și funcțional deosebit spațiului tău, dar vor influența în mod direct și prețul final al proiectului. Suntem pregătiți să te ghidăm și să îți oferim cele mai bune sfaturi, astfel încât să obții rezultate personalizate și adaptate bugetului tău. 

Îți punem la dispoziție materiale de cea mai bună calitate cu finisaj mat sau lucios care să reflecte în totalitate cerințele tale estetice. Vei avea ocazia să explorezi diferența dintre un blat termorezistent și unul anti-amprentă, iar echipa noastră îți va prezenta toate opțiunile disponibile, pentru a găsi împreună soluțiile perfecte pentru proiectul tău.

Accesorii și compartimentare

compartimentare bucatarie

Accesoriile și compartimentarea sunt detaliile fine care transformă o bucătărie obișnuită într-un spațiu complet funcțional. În cadrul conceptului nostru de design, punem un accent deosebit pe inovație, astfel încât fiecare centimetru de spațiu să fie valorificat la maximum.

Alegerea accesoriilor potrivite și a unei compartimentări bine gândite îți va permite să te bucuri de o bucătărie funcțională și cu un aspect atrăgător, care să îți reflecte stilul de viață și preferințele culinare. Scopul nostru este să-ți oferim soluții personalizate, astfel încât spațiul tău să reflecte cu adevărat nevoile tale zilnice. 

Hai în Showroom să vezi cat costa o mobila de bucatarie la comanda Kuechentreff!

Deci, cat costa o mobila de bucatarie la comanda Kuechentreff? Răspunsul este simplu: costă mai mult decât mobilierul standard, dar oferă valoare și satisfacție pe termen lung, transformând proiectul de bucătărie într-un spațiu personalizat, în care te vei simți cu adevărat acasă. 

Te așteptăm în unul din Showroom-urile noastre din București sau din țară pentru mai multe detalii și inspirație. Fie că ești în căutarea unei bucătării clasice, cu caracter modern, rustic sau minimalist, la Kuechentreff găsești toate resursele necesare pentru a-ți îndeplini visul. Fiecare detaliu, de la finisaje la feronerie, va fi exact așa cum ai visat.