Riva

riva_urban

Aceste bucatarii urbane îmbină design-ul modern și estetica minimalistă cu elemente decorative ce vor da acel aer industrial, dar reprezentat de simplitate. De asemenea, acest tip de bucatarii urbane oferă locuinței un spațiu degajat și foarte ușor de întreținut.

Caracteristicile bucătăriilor urbane:

  • Îmbinarea perfectă între modern și util;
  • Design practic;
  • Simplitatea mobilierului, compartimentare bazată pe sisteme de închidere și deschidere prin apăsare;
  • Culori reci și relaxante, nuanțe de gri și cărămiziu;
  • Desing-ul este este completat de includerea sticlei mate și lămpile tip pendulă.
0.00 RON

Go back

Atunci când te decizi să îți redecorezi bucătăria, alege să ai un mobilier care arată exact așa cum îți dorești, este perfect funcțional, adaptat nevoilor tale și de calitate superioară.

Aceste modele de bucatarii urbane sunt reprezentate de un concept versatil, care poate fi adaptat pentru a se potrivi celor mai exigente gusturi. De asemenea, aceste bucatarii urbane sunt compatibile cu apartamentele mici și cu garsonierele.

Amenajarea unei bucatarii urbane nu exclude prezența culorilor dar pentru a păstra integritatea stilului, sunt indicate folosirea culorilor reci și relaxante, care să nu epateze. Lemnul împreună cu nuanțele de gri și de cărămiziu vor da unei bucatarii urbane acel aer industrial, dar marcat printr-o notă de design contemporan și sofisticat.

Aceste modele de bucătării urbane combină estetica modernă şi minimalistă cu elementele industriale și ţin în mare parte de simplitate, utilitate şi întreţinere. De asemenea, acest tip de bucatarii urbane se recunosc prin piesele de mobilier simple, ce sunt definite de simplitatea mobilierului, fiind și mult mai ușor de întreținut.

Pentru a obține acel design minimalist al unei bucătării urbane este necesară eliminarea tuturor elementelor decorative, pentru a obţine un spaţiu cât mai degajat şi mai uşor de întreţinut. Indicate sunt uşile şi sertarele dulapurilor dotate cu sisteme de închidere şi deschidere prin apăsare.

În ceea ce privește corpurile de iluminat, ideale sunt lămpile pendulă, ce sunt din ce în ce mai populare și oferă în același timp bucătăriei eleganță. Pentru a completa design-ul unei bucatarii urbane este dat de includerea sticlei mate, ce luminează încăperea și îi oferă un aspect deschis și modern.

Pentru că vei petrece mult timp în bucătărie, te sfătuim să faci din aceasta un loc frumos, bine organizat și practic. Pentru că stilul este foarte important într-o bucătărie, vizualizează secțiunea noastră dedicată acestor bucatarii urbane și inspiră-te din modelele noastre.

Soluția pe care o căutați este la câțiva pași distanță

De ce Kuechentreff ?

Produsele noastre sunt fabricate conform cererilor venite din piață și garantează credibilitatea relației cu clienții.
Avem grijă de mediul înconjurător și deținem certificarea UM.
Utilizăm în mod optim, cu atenție și în spirit ecologic energia.
Simbolul GS oferă garanția că mobilierul nostru respectă reglementările tehnice privind siguranța.
Distincția germană Goldene M îți oferă siguranța unui produs de cea mai înaltă calitate fabricat conform normelor de protecție a mediului.
Primul și singurul producător atestat de Blauer Engel, distincție acordată pentru protecția mediului, protecția sănătății și protecția consumatorilor.
Obținerea certificării PEFC atestă conștiința responsabilă pentru mediul înconjurător.