Bucatarii URBANE

Atunci când te decizi să îți redecorezi bucătăria, alege să ai un mobilier care arată exact așa cum îți dorești, este perfect funcțional, adaptat nevoilor tale și de calitate superioară.

Aceste modele de bucatarii urbane sunt reprezentate de un concept versatil, care poate fi adaptat pentru a se potrivi celor mai exigente gusturi. De asemenea, aceste bucatarii urbane sunt compatibile cu apartamentele mici și cu garsonierele.

Amenajarea unei bucatarii urbane nu exclude prezența culorilor dar pentru a păstra integritatea stilului, sunt indicate folosirea culorilor reci și relaxante, care să nu epateze. Lemnul împreună cu nuanțele de gri și de cărămiziu vor da unei bucatarii urbane acel aer industrial, dar marcat printr-o notă de design contemporan și sofisticat.

Aceste modele de bucătării urbane combină estetica modernă şi minimalistă cu elementele industriale și ţin în mare parte de simplitate, utilitate şi întreţinere. De asemenea, acest tip de bucatarii urbane se recunosc prin piesele de mobilier simple, ce sunt definite de simplitatea mobilierului, fiind și mult mai ușor de întreținut.

Pentru a obține acel design minimalist al unei bucătării urbane este necesară eliminarea tuturor elementelor decorative, pentru a obţine un spaţiu cât mai degajat şi mai uşor de întreţinut. Indicate sunt uşile şi sertarele dulapurilor dotate cu sisteme de închidere şi deschidere prin apăsare.

În ceea ce privește corpurile de iluminat, ideale sunt lămpile pendulă, ce sunt din ce în ce mai populare și oferă în același timp bucătăriei eleganță. Pentru a completa design-ul unei bucatarii urbane este dat de includerea sticlei mate, ce luminează încăperea și îi oferă un aspect deschis și modern.

Pentru că vei petrece mult timp în bucătărie, te sfătuim să faci din aceasta un loc frumos, bine organizat și practic. Pentru că stilul este foarte important într-o bucătărie, vizualizează secțiunea noastră dedicată acestor bucatarii urbane și inspiră-te din modelele noastre.

Clear Filters
 

Mobilă de bucătărie Kuechentreff Cascada

kuechentreff-cascada
Preț cu 15% reducere: 2094 €, TVA inclus. Preț Vechi: 2463 €
0.00 RON

Mobilă de bucătărie Kuechentreff Touch

Kuechentreff-touch
Preț cu 15% reducere: 1609 €, TVA inclus. Preț Vechi: 1893 €
0.00 RON

Mobilă de bucătărie Kuechentreff Speed

kuechentreff-speed-2021
Preț cu 15% reducere: 1378 €, TVA inclus. Preț Vechi: 1621 €
0.00 RON

Clear

Clear
Obținerea acestui tip de design necesită eliminarea elementelor decorative, astfel, bucatariile urbane pot deveni spațiu degajat, util și ușor de întreținut.
0.00 RON

Light

Light
Aceste bucatarii urbane sunt caracterizate de un concept versatil, care poate fi ajustat pentru a se adapta tuturor nevoilor, gusturilor, chiar și celor mai exigente.
0.00 RON

Stone

Stone_urban
Pentru amenejarea unui bucatarii urbane trebuie să identifici modalitatea potrivită pentru a crea ambientul ideal, de la momentele de gătit până la cele de socializare.
0.00 RON

Laser

Laser
Bucatariile urbane sunt potrivite pentru orice tip de locuință, sunt compatibile cu case, apartamente mici, chiar și cu garsoniere, în funcție de preferințe și gusturi.
0.00 RON

Fly

Fly
Aceste bucatarii urbane îmbină armonios design-ul contemporan și estetica minimalistă cu elemente industriale, care conferă în mare parte utilitate și întreținere, și nu în ultimul rând, simplitate.
0.00 RON

Speed

Speed_retro
Amenajarea unei bucatarii urbane nu înlătură prezența culorilor, dar este recomandată utilizarea culorilor reci și relaxante pentru a păstra integritatea stilului.
0.00 RON

Flash

flash_urban
Bucatariile urbane pot fi identificate foarte ușor după piesele de mobilier simple, astfel, sunt indicate ușile și sertarele dulapurilor dotate cu sisteme de închidere și deschidere prin apăsare.
0.00 RON

Fashion

fashion_urban
Design-ul unei bucatarii urbane este caracterizat de culori deschise, blaturi din sticlă mată, ce oferă luminozitate încăperii, dar și un aspect modern.
0.00 RON

Riva

riva_urban
Aceste bucatarii urbane îmbină design-ul modern și estetica minimalistă cu elemente decorative ce vor da acel aer industrial, dar reprezentat de simplitate.
0.00 RON

Touch

Touch_retro
Includerea sticlei mate completează design-ul bucatariilor urbane cu o notă de eleganță desăvârșită.
0.00 RON

Soluția pe care o căutați este la câțiva pași distanță

De ce Kuechentreff ?

Produsele noastre sunt fabricate conform cererilor venite din piață și garantează credibilitatea relației cu clienții.
Avem grijă de mediul înconjurător și deținem certificarea UM.
Utilizăm în mod optim, cu atenție și în spirit ecologic energia.
Simbolul GS oferă garanția că mobilierul nostru respectă reglementările tehnice privind siguranța.
Distincția germană Goldene M îți oferă siguranța unui produs de cea mai înaltă calitate fabricat conform normelor de protecție a mediului.
Primul și singurul producător atestat de Blauer Engel, distincție acordată pentru protecția mediului, protecția sănătății și protecția consumatorilor.
Obținerea certificării PEFC atestă conștiința responsabilă pentru mediul înconjurător.