FLASH 453

Flash_m

Caracteristici:

Partea frontală

453

Gri metalizat cu grad înalt de luciu

Culoarea ramei

194

Gri metalizat

Suprafața de lucru

393

Reproducere stejar vechi

Mâner

358

Mâner metalic în nuanța titaniu

Principala regulă de care trebuie să ții cont atunci când optezi pentru o bucătărie în stil minimalist ține de simplitatea mobilierului, fiind potrivită chiar și pentru apartamentele mici.  Aceste bucatarii minimaliste se remarcă prin armonia și simplitatea mobilierului. Predominante la aceste bucatarii minimaliste sunt albul, griul sau negrul.

Fronturile unei bucatarii minimaliste sunt într-o culoare uniform și în general au finisaje lucioase.

Caracteristicile unei bucatarii minimaliste:

  • Culori monocromatice
  • Aspect mat sau lucios
  • Spațiile de depozitare bine compartimentate sunt necesare
0.00 RON

Go back

Dacă până acum bucătăria era văzută doar ca un loc unde se gătea, acum este și un spațiu de relaxare și un mediu propice unde îți poți primi musafirii. Tocmai din această cauză, este foarte important să știi de la bun început ce stil îți dorești în bucătăria ta. O bucătărie funcționează bine dacă o organizezi eficient și cu bun gust.

Principala caracteristică a unei bucatarii minimaliste este dată de funcționalitatea acesteia.

Atunci când optezi pentru bucatarii minimaliste trebuie să ai în vedere că acest tip de bucatarii combină estetica mobilierului cu funcțiile inteligent integrate pentru a-ți ușura sarcinile cotidiene. De asemenea, acest tip de bucatarii minimaliste se recunosc prin piesele de mobilier simple, în nuanțe monocromatice și sunt definite de simplitatea mobilierului, fiind și mult mai ușor de întreținut. O altă caracteristică esențială a bucătăriilor minimaliste sunt dulapurile suspendate cu uși din sticla mată, ce creează iluzia de spațiu, reflectând astfel și mai multă lumină în cameră.

Ca și gamă de culori, la aceste bucatarii minimaliste predomină albul, griul sau negrul, iar accentele metalice date de robinetul modern și chiuvetă nu trebuie să lipsească. Un alt element important al bucătăriei minimaliste este aparatura electrocasnică lucioasă.

Acest tip de bucatarii în stil minimalist impun în primul rând eliminarea tuturor elementelor decorative în plus, scopul final fiind obținerea unui spațiu cât mai liber și mai ușor de întreținut. Acest tip de bucătării minimaliste au în dotare sisteme de închidere și deschidere prin apăsare, fără acel mâner clasic.

Pe lângă design-ul modern, lemnul din care sunt confecționate aceste bucatarii minimaliste este extrem de important. Pentru că stilul este foarte important într-o bucătărie,inspiră-te din secțiunea noastră dedicată bucătăriilor minimaliste.

Soluția pe care o căutați este la câțiva pași distanță

De ce Kuechentreff ?
Produsele noastre sunt fabricate conform cererilor venite din piață și garantează credibilitatea relației cu clienții.
Avem grijă de mediul înconjurător și deținem certificarea UM.
Utilizăm în mod optim, cu atenție și în spirit ecologic energia.
Simbolul GS oferă garanția că mobilierul nostru respectă reglementările tehnice privind siguranța.
Distincția germană Goldene M îți oferă siguranța unui produs de cea mai înaltă calitate fabricat conform normelor de protecție a mediului.
Primul și singurul producător atestat de Blauer Engel, distincție acordată pentru protecția mediului, protecția sănătății și protecția consumatorilor.
Obținerea certificării PEFC atestă conștiința responsabilă pentru mediul înconjurător.